Νιώθετε αποδυναμωμένοι;
Αυτοί είναι οι 5 σημαντικότεροι λόγοι.

Θέληση.

Όλοι φαίνεται να χρειάζονται μεγαλύτερη δόση από αυτή. Και συχνά , πιστεύουμε ότι οι άλλοι άνθρωποι έχουν περισσότερη από εμάς.

Αλλά! Είμαστε εδώ για να σας πούμε πως αυτό δεν συμβαίνει στα αλήθεια. Στην πραγματικότητα, όλοι  έχουμε μια κινητήριο δύναμη  βαθιά μέσα μας , απλώς μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω χρόνο για ενεργοποιηθεί. 

Η δύναμη λοιπόν της θέλησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους – τρόποι που μερικές φορές, αλλά όχι πάντα, σχετίζονται με τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης. Διαβάστε παρακάτω τους πέντε πιο συχνούς λόγους  που συνήθως βλέπουμε να αποστραγγίζουν τη θέλησή σας.

1. Δεν κοιμάσαι αρκετά. 

Όταν δεν είσαι ξεκούραστος, όλα φαίνονται πιο δύσκολα και η δύναμη της θέλησής σου μπορεί να εξαφανιστεί.

2. Δεν τρώς αρκετά. 

Καταρχάς, ο όρος “πείνα” υπάρχει για κάποιο λόγο. Να τρώς όταν είσαι πεινασμένος και να μην αρνήσε υπερβολικά ή περιορίζεις τον εαυτό σου. Κάνε αυτό, και τότε θα είσαι στο δρόμο για να αισθανθείς όχι μόνο πιο ενεργητίκος , αλλά και με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσεις περιεσσότερο αυτοέλεγχο .

 3. Είσαι σε δίαιτα – ή κάνεις δίαιτα χωρίς να το καταλάβεις. 

Η δίαιτα ή η ύπαρξη της νοοτροπίας «όλα ή τίποτα»  καταλαμβάνει πολύ ενέργεια. Τόσο πολύ, ώστε να χτυπήσει λίγο τη θέλησή σου. 

4. Δεν έχεις ορίσει σαφή όρια σε άλλες περιοχές της ζωής σου.

 Εάν συνεχίζεις να λειτουργείς ή να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις να κάνεις – ή να αντισταθείς στην παρόρμηση να πεις πράγματα που πρέπει να πεις , αυτό αποβάλλει πολλή δύναμη θέλησης. Ξεκινήστε να λές όχι και να ορίσεις όρια , είναι καταπληκτικό πόση περισσότερη δύναμη θα πάρεις πίσω.

5. Νομίζεις ότι χρειάζεσαι περισσότερα.

 Δεν πρόκειται για την κατοχή περισσότερης ή λιγότερης θέλησης. Πρέπει  για να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτό που έχεις. Μην περιορίσεις την αυτοπεποίθηση σου λέγοντας πως θα μπορούσες να κάνεις περισσότερα πράγρατα μόνο αν είχες περισσότερη δύναμη θέλησης. Χρησιμοποιήσε αυτό που έχεις τώρα με σύνεση – και ίσως να εκπλήξεις τον εαυτό σου.

Είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε και να ενισχύσετε τη δύναμη θέλησης που έχετε εκ φύσεως ; 

Είμαστε εδώ ώστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και τη κορυφαία μας μέθοδο ώπου με 20 λεπτά την εβδομάδα, τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο απο τη καθημερινότητα σας,  μπορούμε να πετύχουμε ,μαζί, τους στόχους σας.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πολύ καλό για να είναι αληθινό;

Το καταλαβαίνουμε! Γι'αυτό σου προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική συνεδρία. Απλά κάνε κλίκ εδώ και πρόλαβε τη δική σου θέση στο 20 elite fitenss
ληγει συντομα

Θα μας βρείτε

Μιχαήλ Λιβανού 70 (Ναυτικό Όμιλο Χίου) δίπλα απο την εφορία.

Οι ώρες λειτουργίας μας

Δευτέρα - Παρασκευή
09:00-21:00
Σάββατο
09:00-16:00

Επικοινωνήστε μαζί μας για
το δικό σας ραντεβού

+30 2271 30 15 49 - +30 22271 30 1549

Το site αυτό χρησιμοποιεί Cookies για καλύτερη εμπειρία χρήστη. Μην ανησυχείτε όμως τα Cookies αυτά δεν παχαίνουν.